Ad Hoc s preko 1.000.000 kn ulaganja ima najmodernije učionice i najkvalitetnije prevoditeljske usluge u Hrvatskoj

Nazovite nas i dogovorite prijevod

01 58 00 488

eu_2

Usluge prevođenja po najvišim svjetskim standardima

 

Centar za prevođenje i škola stranih jezika Ad Hoc, centar s više od 15 godina tradicije i dosadašnji lider na području usluga prevođenja i edukacije stranih jezika, ove će godine kroz informatizaciju poslovanja podići kvalitetu svojih usluga na još višu razinu.

Naime, Ad Hoc je uspješno aplicirao i prošao na natječaju za bespovratna sredstva za projekt pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“, financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna je vrijednost projekta 1.189.500,00 kn, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90 %.

Usluge prevođenja za preko 30 svjetskih jezika izvršavat će se još brže i kvalitetnije dodatnim ulaganjem u nove licence i najsuvremenija softverska rješenja, čime će upravljanje kvalitetom postati učinkovitije. Navedenom informatizacijom poslovanja Centar će konkurirati najvećim svjetskim prevoditeljskim agencijama te dodatno proširiti mrežu stručnih prevoditelja, kao i bazu inozemnih klijenata.

Nastavu stranih jezika Ad Hoc će prilagoditi najvišim svjetskim standardima digitalizacijom učionica – odnosno uvođenjem interaktivnih pametnih ploča i e-udžbenika u nastavu, kao prva škola stranih jezika u Hrvatskoj, omogućujući time najmoderniju edukaciju, koja se u najrazvijenijim zemljama koristi već duži niz godina.

Uz informatizaciju koja se održava u gradu Osijeku, kroz projekt informatizacije Ad Hoc razvija i e-learning platformu za učenje na daljinu, čime tržište postaje gotovo neograničeno. Bili Vi u Zagrebu, Njemačkoj ili na Novom Zelandu, kroz sustav e-learninga, bit ćete „u učionici“ s ostalim polaznicima ili samostalno (ovisno o preferenciji), učeći od izvornih govornika. Kao i dosada, tečajevi u ponudi uključivat će tečajeve općeg, poslovnog, pravnog jezika i sve ostale usko specijalizirane tečajeve, a održavat će se za sve dobne skupine (djecu i odrasle).

Vezano uz upravljanje poslovnim procesima, uz pomoć najnaprednijih softverskih rješenja za automatizaciju postići će se integracija svih poslovnih procesa, što podrazumijeva upravljanje projektima (upravljanje resursima, prodajom, financijsko upravljanje, upravljanje znanjem, korisničku podršku) te integraciju povezanih vanjskih procesa (suradnja s dobavljačima, partnerima ili kupcima) i integraciju procesa povezanih s upravljanjem kvalitetom.

Svi navedeni čimbenici poslovanja u konačnici će rezultirati povećanjem konkurentnosti i stvaranja bolje tržišne pozicije s ciljem razvoja i širenja poslovanja te daljnjim povećanjem udjela izvoza u ukupnom poslovanju tvrtke.

 

Projekt je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku

Ad Hoc – Centar d. o. o., Draškovićeva 4a 10 000 Zagreb, OIB: 75132412279 provodi projekt pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga: „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS-a u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“.

Uz pomoć softverskih rješenja za automatizaciju poslovnih procesa postići će se integracija svih poslovnih procesa, što podrazumijeva upravljanje projektima, te integraciju povezanih vanjskih procesa i integraciju procesa povezanih s upravljanjem kvalitetom.
Digitalizacija učionica omogućit će kvalitetniju i učinkovitiju edukaciju, a kreiranjem e-learning platforme tržište nam postaje fizički gotovo neograničeno.

Dodatnim ulaganjem u licence za računalno potpomognuto prevođenje i obradu tekstova/dokumenata, nadzor kvalitete prijevoda proširio bi broj mogućih prevoditelja i lektora koji bi mogli sudjelovati na projektima gdje su navedeni alati jedan od ključnih uvjeta suradnje.

Svi navedeni čimbenici poslovanja u konačnici će rezultirati povećanjem konkurentnosti i stvaranja bolje tržišne pozicije s ciljem razvoja i širenja poslovanja te daljnjim povećanjem udjela izvoza u ukupnom poslovanju tvrtke.

Ukupna je vrijednost projekta 1 189 500,00 kn, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90 %
Projekt je započeo 20. 12. 2016., a završit će 20. 12. 2017.

Kontaktirajte nas

 • Ad Hoc
 • Centar za poduke i prevoditeljstvo
 • Draškovićeva 4a
 • 10000 Zagreb

Prikaži Ad Hoc na većoj karti
 • Tel:   01/5800 488
 • Fax:  01/5800 477
 • Email: prijevodi@adhoc.hr

Naši klijenti

Kako surađivati?

Kontaktirajte nas:

prijevodi@adhoc.hr

01 58 00 488

Adhoc centar

Zašto baš Ad Hoc?

 • - preko 30 svjetskih jezika
 • - kvaliteta i brzina
 • - učinkovitost i pouzdanost
 • - iskustvo i stručnost

Ad Hoc Centar

Draškovićeva 4a
10000 Zagreb

MB: 1630016
OIB: 75132412279

ŽIRO RAČUN
Raiffeisenbank Austria d.d.
2484008-1101235316

Kontaktirajte nas

Tel: 01/5800 488

Fax: 01/5800 477

prijevodi@adhoc.hr

© 2013 adhoc. Sva prava pridržana.