Adhoc

Nazovite nas i dogovorite prijevod

01 58 00 488

Korisnička usluga

Centar Ad Hoc jedna je od vodećih prevoditeljskih tvrtki na području kontinentalne Hrvatske, koja pruža usluge prevođenja na velik broj svjetskih jezika, kao i prevođenje s njih. Naš je cilj ponuditi kvalitetne jezične usluge – pismene prijevode, pismene prijevode s ovjerom sudskog tumača, lekturu i korekturu tekstova na hrvatskom i stranim jezicima te usmene prijevode (konsekutivni i simultani prijevodi).

Ad Hoc pruža usluge brzih i točnih prijevoda akademskim i državnim institucijama, fizičkim osobama, kao i tvrtkama iz svih područja poslovnog sektora. Ono što nudimo je visokokvalitetna i iscrpna usluga od upita do isporuke prijevoda, koja pokriva profesionalne prijevode od marketinškog i oglasnog materijala, pravne dokumentacije, tehničke dokumentacije i korisničkih priručnika, financijskih i poslovnih izvješća do znanstvenih članaka. Fizičke osobe mogu od nas naručiti sve vrste prijevoda, od kojih su najčešće traženi: diplome, svjedodžbe, rodni, vjenčani i smrtni listovi, sve vrste uvjerenja i potvrda, medicinska dokumentacija…

Naša reputacija učinkovite i pouzdane prevoditeljske agencije govori sama za sebe. Prijevode završavamo brzo i u skladu s najvišim standardima, što je razlog zašto je mnogo naših klijenata s nama od samih početaka. Ako imate redovite potrebe za prijevodima, za stalne klijente imamo posebno povoljne cijene i na raspolaganju smo 24 sata na dan.

Jedanaestogodišnje nam iskustvo govori da su potrebe svake tvrtke drukčije, stoga je i naš pristup svakomu pojedinom klijentu drukčiji. Ad Hoc pravo je rješenje za sve vaše potrebe prevođenja sa savršenim spojem iskustva, entuzijazma, stručnosti i profesionalizma. Što god trebali, možete biti sigurni da ste svoj prijevod stavili u najbolje ruke!

Iskušajte nas – kontaktirajte nas za besplatnu procjenu prijevoda.

Poslovno vodstvo

Ad Hoc već 11 godina nudi kvalitetne usluge usmenih i pismenih prijevoda te lekture i korekture tekstova. Posvećeni smo uklanjanju jezičnih barijera u komunikaciji i pružanju usluga prijevoda na i s onoliko jezika koliko je to moguće.

Osnovno načelo našeg rada odgovoran je pristup svakom prijevodu – bilo da je riječ o prijevodu jednoga kraćeg dokumenta ili o velikom projektu na međunarodnoj razini. Mi uvijek poštujemo rokove, a kvaliteta za nas ne predstavlja samo riječ koja se koristi u oglašavanju i pregovorima – kvaliteta je dio naše misije.

Od prvog dana želimo olakšati poslovanje svojim klijentima i razvijamo blizak odnos sa svim klijentima s kojima surađujemo. Raditi s Ad Hocom je lako. Mi nudimo profesionalizam, iskustvo te prijateljski i stručni savjet. Naši klijenti cijene našu kvalitetu i lakoću suradnje s nama i to je jedan od razloga zašto mnogi od njih s nama surađuju od samih početaka.

U Ad Hocu proaktivno mjerimo zadovoljstvo svojih klijenata i pomno analiziramo sav feedback kako bismo odmah poduzeli odgovarajuće radnje. Klijenti koji jednom dođu u Ad Hoc ostaju s nama na duge staze.

Naš je cilj stvoriti dugoročan i uspješan odnos sa svim svojim klijentima pružanjem najkvalitetnijih usluga prevođenja koje zadovoljavaju i čak premašuju očekivanja naših klijenata.

Reference

1. Maj d.d. Elektromodul d.o.o. JU Park prirode
Kopački rit
Agencija Arios Farma Senkovac d.d. Lučka uprava Osijek
Agencija za razvoj Gaj d.d. Slatina Medicinski fakultet u Osijeku
Agroholding Galerija likovnih umjetnosti Meggle Hrvatska d.o.o.
Air Tractor d.o.o. Glas Slavonije d.d. MIT d.o.o.
Amplitudo d.o.o. Global Link d.o.o.  Motio Agri d.o.o.
Ancona d.o.o. GP & Partners
Agribusiness Baranja d.o.o.
 Mucić & Co d.o.o.
Bank Alpinum AG GPP Osijek Našicecement d.d.
Belišće d.d. tvornica
elektroopreme
Grad Osijek Našička gradnja d.d.
Belišće d.d. Gradnja d.d. Nautica Vukovar d.o.o.
Belje remont d.o.o. Građevinski inženjering Osijek d.o.o. OLT d.d. u stečaju
Belje TOS d.o.o. Gravia d.o.o. Osijek Koteks d.d.
Benetton Croatia d.o.o. Gruppo Bertolaso S.p.A. Osječka Pivovara d.d.
Bilokalnik-drvo d.o.o. HEP-Distribucija d.o.o. Panturist d.d.
BioTech Biogas HGK Osijek  Pioneer hi-bred proizvodnja d.o.o.
Burg d.o.o. Hidrorad d.o.o. Plodovi Fructus d.o.o.
Centar za mir, nenasilje i ljudska prava HKUD Osijek 1862 Polj. institut Osijek
Ciprijanović d.o.o. Hrvatski zavod za zapošljavanje Pravni fakultet u Osijeku
Conformo d.o.o. Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. Regionalna razvojna agencija
Delegacija Europske komisije Igma d.o.o. Rekord d.d.
Dilj Vinkovci IPK Croatia d.o.o. Saponia d.d.
Dom zdravlja Osijek IPK Kandit d.d. Televizija Slavonije i Baranje
Drava-International d.o.o. IPK Mliječna farma Holstein d.o.o. World Learning Inc.
Drvo energija d.o.o. IPK Tvornica ulja Čepin d.d. Zaccaria S.r.I.
Državni arhiv u Osijeku Jaeren Produktvikling Zavod za urbanizam i izgradnju d.d.
Državni arhiv u Vukovaru Karolina d.o.o. Žito d.d.
Eibl & Wondrak d.o.o. KSB Österreich GmbH Veliki broj javnobilježničkih i odvjetničkih ureda

Teamwork

Stup naše tvrtke tim je iskusnih i predanih sudskih tumača, prevoditelja i lektora.

Svi naši prevoditelji stručni su i visokoobrazovani profesionalci, od kojih su mnogi izvorni govornici i svi prevode samo materijale vezane uz područja u kojima su stručni. To osigurava visoku kvalitetu prijevoda.

Naša mreža prevoditelja i jezičnih stručnjaka pokriva više od 30 svjetskih jezika i velik broj specijalističkih polja. Naši projekt-menadžeri, koji vode brigu o svakome pojedinom prijevodu od upita do isporuke, osobno jamče pravovremenu isporuku i kvalitetu svakog prijevoda.

Naša predanost zadovoljstvu klijenata u kombinaciji s pozornošću koja se pridaje svim jezičnim detaljima osigurava da će i najduži i najteži prijevodi biti završeni na vrijeme i bez problema.

Povjerljivost

Imamo strogu politiku povjerljivosti za sve prijevode i rado ćemo, kao sastavni dio naše suradnje,  potpisati ugovore o čuvanju tajnosti podataka.

Osiguranje kvalitete

Kvalitetu osiguravamo na dva načina. Svaki se prijevod prvo dodjeljuje iskusnom prevoditelju koji je specijaliziran za predmet prevođenja. Nakon što se prijevod završi, ide kroz drugi filtar – pregledava ga kontrolor ili lektor kako bi dodatno provjerio njegovu kvalitetu i točnost.

Projekt je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku

Ad Hoc – Centar d. o. o., Draškovićeva 4a 10 000 Zagreb, OIB: 75132412279 provodi projekt pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga: „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS-a u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“.

Uz pomoć softverskih rješenja za automatizaciju poslovnih procesa postići će se integracija svih poslovnih procesa, što podrazumijeva upravljanje projektima, te integraciju povezanih vanjskih procesa i integraciju procesa povezanih s upravljanjem kvalitetom.
Digitalizacija učionica omogućit će kvalitetniju i učinkovitiju edukaciju, a kreiranjem e-learning platforme tržište nam postaje fizički gotovo neograničeno.

Dodatnim ulaganjem u licence za računalno potpomognuto prevođenje i obradu tekstova/dokumenata, nadzor kvalitete prijevoda proširio bi broj mogućih prevoditelja i lektora koji bi mogli sudjelovati na projektima gdje su navedeni alati jedan od ključnih uvjeta suradnje.

Svi navedeni čimbenici poslovanja u konačnici će rezultirati povećanjem konkurentnosti i stvaranja bolje tržišne pozicije s ciljem razvoja i širenja poslovanja te daljnjim povećanjem udjela izvoza u ukupnom poslovanju tvrtke.

Ukupna je vrijednost projekta 1 189 500,00 kn, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90 %
Projekt je započeo 20. 12. 2016., a završit će 20. 12. 2017.

Kontaktirajte nas

 • Ad Hoc
 • Centar za poduke i prevoditeljstvo
 • Draškovićeva 4a
 • 10000 Zagreb

Prikaži Ad Hoc na većoj karti
 • Tel:   01/5800 488
 • Fax:  01/5800 477
 • Email: prijevodi@adhoc.hr

Naši klijenti

Kako surađivati?

Kontaktirajte nas:

prijevodi@adhoc.hr

01 58 00 488

Adhoc centar

Zašto baš Ad Hoc?

 • - preko 30 svjetskih jezika
 • - kvaliteta i brzina
 • - učinkovitost i pouzdanost
 • - iskustvo i stručnost

Ad Hoc Centar

Draškovićeva 4a
10000 Zagreb

MB: 1630016
OIB: 75132412279

ŽIRO RAČUN
Raiffeisenbank Austria d.d.
2484008-1101235316

Kontaktirajte nas

Tel: 01/5800 488

Fax: 01/5800 477

prijevodi@adhoc.hr

© 2013 adhoc. Sva prava pridržana.