Sudski tumač

Nazovite nas i dogovorite prijevod

01 58 00 488

Ako Vam je potreban ovjereni prijevod, to je zadatak sudskog tumača

Ad Hoc Centar, zahvaljujući bogatom iskustvu na području prevođenja te brojnim suradnicima, usko specijaliziranima za određena područja, pruža pouzdanu i brzu uslugu prevođenja i to na i s velikog broja stranih jezika (engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, mađarski, srpski, ruski, ukrajinski, slovenski, makedonski i dr.).

Naši sudski tumači se nalaze u Zagrebu, ali prijevode šaljemo poštom ili e-mailom po cijeloj Hrvatskoj.

 

Zatražite ponudu, besplatno je!

 

Zatražite neobvezujuću ponudu za predmetni dokument i u najkraćem roku javit ćemo Vam se s povratnom informacijom – procjenom troškova.

 

Ovjereni prijevod

 

Ovjereni prijevod ili prijevod s ovjerom je prijevod koji izdaje nadležni sudski tumač koji svojim potpisom i  žigom ovjerava istovjetnost s izvornikom kako bi prijevod mogao biti priznat kod određenih institucija ili u pravnim poslovima kod kojih je potrebno jamstvo da prijevod u potpunosti odgovara originalnom tekstu.

Vrlo je važno da prijevod bude cjelovit, tj. da svaki dio originalnog dokumenta bude preveden. Uz prijevod teksta stavlja se naznaka je li dokument potpisan i nalazi li se na originalnom dokumentu pečat ili žig. Ako je tekst na pečatu ili žigu čitljiv, sudski tumač prevodi i taj tekst otisnut na pečatu ili žigu.

Ovjera sudskog tumača potrebna je kod prijevoda isprava koji će se koristiti u službene svrhe, kao što su rodni listovi, vjenčani listovi, smrtni listovi, presude o razvodu braka, sudska rješenja, svjedodžbe, diplome, prijepisi ocjena, potvrde o nekažnjavanju, potvrde o prebivalištu, punomoći, osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, izvadci iz sudskog registra, certifikati, deklaracije itd.

Projekt je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku

Ad Hoc – Centar d. o. o., Draškovićeva 4a 10 000 Zagreb, OIB: 75132412279 provodi projekt pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga: „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS-a u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“.

Uz pomoć softverskih rješenja za automatizaciju poslovnih procesa postići će se integracija svih poslovnih procesa, što podrazumijeva upravljanje projektima, te integraciju povezanih vanjskih procesa i integraciju procesa povezanih s upravljanjem kvalitetom.
Digitalizacija učionica omogućit će kvalitetniju i učinkovitiju edukaciju, a kreiranjem e-learning platforme tržište nam postaje fizički gotovo neograničeno.

Dodatnim ulaganjem u licence za računalno potpomognuto prevođenje i obradu tekstova/dokumenata, nadzor kvalitete prijevoda proširio bi broj mogućih prevoditelja i lektora koji bi mogli sudjelovati na projektima gdje su navedeni alati jedan od ključnih uvjeta suradnje.

Svi navedeni čimbenici poslovanja u konačnici će rezultirati povećanjem konkurentnosti i stvaranja bolje tržišne pozicije s ciljem razvoja i širenja poslovanja te daljnjim povećanjem udjela izvoza u ukupnom poslovanju tvrtke.

Ukupna je vrijednost projekta 1 189 500,00 kn, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90 %
Projekt je započeo 20. 12. 2016., a završit će 20. 12. 2017.

Kontaktirajte nas

 • Ad Hoc
 • Centar za poduke i prevoditeljstvo
 • Draškovićeva 4a
 • 10000 Zagreb

Prikaži Ad Hoc na većoj karti
 • Tel:   01/5800 488
 • Fax:  01/5800 477
 • Email: prijevodi@adhoc.hr

Naši klijenti

Kako surađivati?

Kontaktirajte nas:

prijevodi@adhoc.hr

01 58 00 488

Adhoc centar

Zašto baš Ad Hoc?

 • - preko 30 svjetskih jezika
 • - kvaliteta i brzina
 • - učinkovitost i pouzdanost
 • - iskustvo i stručnost

Ad Hoc Centar

Draškovićeva 4a
10000 Zagreb

MB: 1630016
OIB: 75132412279

ŽIRO RAČUN
Raiffeisenbank Austria d.d.
2484008-1101235316

Kontaktirajte nas

Tel: 01/5800 488

Fax: 01/5800 477

prijevodi@adhoc.hr

© 2013 adhoc. Sva prava pridržana.