O nama

Besplatna procjena prijevoda

 

Ad Hoc – Centar jedna je od vodećih prevoditeljskih agencija na području Hrvatske koja pruža usluge svih vrsta prevođenja za više od 30 svjetskih jezika. Osnovan 2002. godine, Centar ima urede u Zagrebu i Osijeku, no prevodimo kako za klijente s područja cijele RH tako i za mnogobrojne međunarodne klijente. Naši su klijenti raznovrsni – od ministarstava, sudova, banaka, osiguravajućih društava, sportskih udruga, bolnica i medicinskih poliklinika do odvjetničkih ureda i brojnih fizičkih osoba.

 

Vlasnica i direktorica tvrtke profesorica je i dugogodišnji sudski tumač za engleski i njemački jezik Ana Brezovac. Tijekom godina u tim Ad Hoca uključila je mnogobrojne profesionalne prevoditelje s kojima dijeli strast prema jeziku i prevođenju. Prevoditeljski tim Ad Hoca sastoji se od stalnih sudskih tumača ovlaštenih od županijskih sudova Republike Hrvatske, vanjskih suradnika, izvornih govornika i lektora koji posjeduju dugogodišnje prevoditeljsko iskustvo. Svi prevoditelji Ad Hoca usko su specijalizirani, a uz njih su u prijevode uključeni i stručnjaci iz pojedinih područja (pravnici, ekonomisti, inženjeri, liječnici i dr.) te informatičari, koji su zaduženi za tehničku pripremu i grafičko oblikovanje teksta ili, jednostavno rečeno, za to da Vaš prijevod izgleda identično kao i izvorni dokument. U izradi prijevoda koristimo se najnaprednijom dostupnom tehnologijom i programima za prevođenje koji pridonose kvaliteti i osiguravaju dosljednu terminologiju.

 

MISIJA: Razvijanje i održavanje poslovnih odnosa s domaćim i stranim partnerima osiguravajući visoke standarde kvalitete iz područja prevođenja koji se temelje na stručnom znanju i tradiciji, inovativnosti te društvenoj odgovornosti. Cilj nam je svakom klijentu pružiti najbolju vrijednost za novac vrhunskom uslugom i zadovoljstvom suradnje. Naša su najveća vrijednost naši zaposlenici i bogato iskustvo. Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni razvoj tvrtke i transparentan odnos s poslovnim partnerima.

 

VIZIJA: Zadržati poziciju jedne od vodećih prevoditeljskih agencija u Hrvatskoj, ojačati svoju poziciju na stranim tržištima kroz ugovaranje novih poslova i prodor na nova tržišta, a sve na temelju dugogodišnje tradicije, znanja, kvalitete, konkurentnosti, inovativnosti, pouzdanosti i razumijevanja potreba naših klijenata. Vizija nam je biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – kao pouzdan partner poslovnim subjektima, poželjan poslodavac zaposlenima i kao društveno odgovorna tvrtka.

 

19 godina tradicije, ISO certifikati te reprezentativna referentna lista dokaz su uspješnosti poslovanja i kvalitete naših prijevoda.

 

Ako su vam potrebne kvalitetne jezične usluge – pismeni prijevodi, pismeni prijevodi s ovjerom sudskog tumača, lektura i korektura tekstova na hrvatskom i stranim jezicima te usmeni prijevodi (konsekutivni i simultani), Ad Hoc tim posao će odraditi stručno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

 

Kontaktirajte nas za besplatnu procjenu prijevoda.

Kontakt

Kontaktirajte nas za besplatnu procjenu prijevoda
Pošaljite upit
Postavke kolačića